Snyggaste bomberjackorna 2019

Bomberjackans historia är lång och rik. Jackan är inte bara en stil utan designades först och främst ett syfte—nämligen ett militärt sådant. Numer har bomberjackan blivit ett ikoniskt plagg. Var och varannan vinter ser man nya modeller som dyker upp och i detta inlägg följer de snyggaste bomberjackorna för just vinter 2019.


Topman

Topman är ett brittiskt märke och välkänt i Storbritannien sen företaget grundades 1978. Företaget har aldrig saktat ned utan har alltid varit på framkanten inom mode och just bomberjackor. 2019 är inget undantag och jackorna från bomber är hetare än någonsin.

Topman

Jackan går att köpa på Zalando.se.

Bonobos

Bonobos grundades av två Stanford studenter som var irriterade sig på marknadens begränsade utbud av snygga och väl-anpassade bomberjackor av högre kvalité. De valde därför att helt enkelt starta ett företag själva. Slutprodukten var Bonobos som idag är en av Europas kändaste märken inom just bomberjackor.

Bonobos

Jackorna går att köpa på Zalando.se.

J.Crew

J.Crew är ett varumärke känt för sina tidlösa och väldesignade plagg och detta gäller inte minst för deras sortiment av bomberjackor. Fokus hos J.Crew ligger främst på att skapa tidlösa plagg vilket innebär att köpt bomberjacka kommer man kunna bära på i minst 10 år fram.

J.Crew

Jackan går att köpa på Zalando.se.

Paul Smith

Paul Smith är känd för sina unika, och i många fall galna stilar som ofta blir populära så fort plaggen lanseras. Detta gäller dock inte för varumärkets bomberjackor, som oftast är konservativa och släpps i tidlösa färger och material. Likt trenden med CBD olja så släpper företaget ett plagg som snabbt blir en hit—men till skillnad från deras andra plagg så brukar jackorna hålla måttet under en lång tid fram.

Paul Smith

Jackan går att köpa på Zalando.se.

Bomberjackan