Senaste inläggen

Hur ska en bomberjacka sitta?
  • 14 Jul, 2022

Hur ska en bomberjacka sitta om den sitter rätt? Det är en fråga som har lika många svar som det finns människor som använder en bomberjacka dam eller herr. Det är också det som är det praktiska med bomberjacka: du kan bära den på vilket sätt du vill. Uppknäppt med ärmarna upprullade för en avslappnad look eller med dragkedjan helt igendragen för bra värme. Det absolut vanligaste plagget att kombinera en bomberjacka med är, precis som med så många andra plagg, ett par blåa eller möjligtvis svarta jeans, gärna uppvikta.

Att tänka på vid val av bomberjacka med huva
  • 14 Jun, 2022

Bomberjackan har utvecklats med åren och ökar i popularitet oavsett ålder på användaren eller kön. Men det gäller att du tänker igenom ditt behov innan du bestämmer dig. Frågorna du bör ställa till dig själv i första hand är ditt användningsområde. Till jobbet i varma transportfordon, på hundpromenader eller i skidbacken? Det är bra att tänka på när du väljer tjocklek och material. Du bör också anpassa färgen till den del av din garderob som du sannolikt tänker använda ihop med jackan.

Billig bomberjacka - välj rätt modell
  • 05 Jan, 2022

Letar du efter en billig jacka som håller i säsong efter säsong? Då kan du med fördel investera i en billig bomberjacka som är perfekt för höst och vinter. Den är dessutom enkel att styla och passar till det mesta. Den är lika snygg till ett par jeans som ett par korta byxor. Jackan ger en tuff och lite nerklädd look. En snygg bomberjacka för damBomberjackan är otroligt mångsidig och passar lika bra för tjejer som killar.

Vinterjacka - trender hösten och vintern 2021-2022
  • 15 Oct, 2021

När hösten och vintern står och knackar på och det är hög tid att införskaffa sig en varm och skön vinterjacka. Det spås en extra kall vinter i år så det är viktigt att jackan håller värmen på bästa sätt. Satsa gärna på en jacka som du kan ha både nu 2021 och även nästa år. Det är en fördel både för plånboken och klimatet. En vinterjacka med fuskpäls eller en bomberjackaNågot som vi snabbt kan konstatera när vi tittar på trenderna för 2021 är att de spretar åt alla möjliga håll.