Bomberjacka dam

Bomberjacka för dam online

Här kan du hitta de senaste modellerna och bästa märkena som designar bomberjacka för dam online. En svart bomberjacka dam bör ingå i varje garderob. Den är lätt att bära och skyddar mot både vind och lättare regn, samtidigt som den gör att du ser sportig och aktiv ut. Oavsett om man går i kjol eller byxor, blommigt eller jeans, fungerar allt tillsammans med denna klassiker. Lätta att tvätta och packa är bomberjacka dam den ideala jackan att ta med på resor oavsett dess natur då den passar i alla sammanhang.

Kära klassiker för damer

Den första bomberjackan var en gröna pilotjacka med orangefärgat foder. Här finner du en grön bomberjacka för dam för den som verkligen vill hålla klassikern vid liv. Många kvinnor använder även bomberjacka för herr då man delar med sin partner eller tagit över den från sin pappa. En annan kär klassiker är pufferjacka. Precis som bomberjackor finns den numera båda med kort midja så väl som kappa. Denna typ av jacka känns igen på sin vaddering som gör att den ser puffig ut.

Bomberjacka dam med avtagbara ärmar

Letar man sommarjacka behöver man inte leta längre. Nu kan du även finna bomberjacka dam i klassiskt ljusa sommarfärger och med avtagbara ärmar. Detta passar perfekt för den om föredrar mjukare färger och klär i pastell. Söker man höst- eller vinterjacka och gillar bombarjackornas lätthet och material finns det nu även bombarkappor. De passar perfekt för perioder då vädret svänger ofta och fungerar både med kostym så väl som med mer vardaglig klädsel. Bombarjackor fungerar också perfekt om man vill klä hela familjen enhetligt. Hitta din favorit modell till ett förmånligt pris och få den direkt skickad hem till dörren!